Tips inför campingsemester i Sverige

Sverige är ett land som bjuder på otroligt vackra platser. Det gäller både städer, skogar och vackra stränder. Allt för många glömmer bort hur fint landet är och åker ständigt iväg på charter varje år då sommaren nalkas. En campingsemester i Sverige kan vara minst lika rolig, full med bad och sol som vilken annan semester som helst.

Att camping är roligt vet nog de allra flesta som har upplevt det tidigare, men för att det verkligen ska bli sådär dunderkul är det viktigt att planera innan. Att bara åka iväg spontant ger sällan den campingsemester som man strävat efter, åtminstone inte om man har barn med sig.

  • Boka i tid! – Camping blir allt mer populärt och de större campingplatserna kan vara fullbokade långt innan säsong. Var ute i god tid och boka en plats så att du är säker på att ni kommer dit ni önskar.
  • Välj rätt typ av camping – Valet av camping har större betydelse än man kan tro. Det finns femstjärniga campingplatser med spa, restauranger, vattenparker och pooler, men de finns även mindre campingar med en enkel kiosk eller mataffär i närheten, samt endast bad i sjöar. Säkerställ så att campingen uppfyller just er familjs behov.
  • Packa rätt – Oavsett om ni campar i stuga, i tält eller i husbil/husvagn så är det viktigt att packa rätt. Överpacka inte, men se fortfarande till att ni har med er allt nödvändigt. Ett måste på semestern är en första hjälpen låda!

Stora möjligheter för campingfantasten

Testa att byta chartersemestern mot en campingsemester i Sverige och du kommer direkt förstå dig på alla Böda-besökare man fick följa på TV. Att campa är otroligt roligt och skänker också minnen som man sent kommer att glömma. Genom att vara ute i god tid och välja rätt typ av campingplats kan du se till att din familj får den bästa semestern någonsin!